(NEW) Publika & Youtube

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu e nimic ieşit din comun, dar necesar. Publika şi-a creat un cont oficial pe Youtube. Spre deosebire de alte portaluri de ştiri sau posturi TV din R. Moldova, contul Youtube al Publika nu e doar un server în care se încarcă materialele video pentru a putea fi plasate ulterior pe site (Publika are serverul propriu), ci e o alternativă a site-ului www.publika.md.

Aici puteţi citi textul ştirii şi, desigur, să urmăriţi materialul video al ştirii. Doar că priorităţile se schimbă; aici nu video e ataşat la text, ci textul la video. Pe contul Youtube al Publika sunt uploadate NU toate ştirile de pe www.publika.md, ci doar cele care nu îşi vor pierde actualitatea nici peste un an sau mai mult. Veţi putea găsi aici şi unele emisiuni tutoriale, de divertisment sau chiar talk-show-ri politice.

Nu putea să lipsească nici platforma „Spune ce gândeşti”, ceea ce reprezintă Publika. Pe Youtube, însă, aceasta se numeşte „Ask Your Audience”, un modul standart oferit de Youtube, fără posibilitatea de a interveni cu schimbări în titlu. Vă invităm şi aici să vă expuneţi părerea asupra evenimentelor, care pe Youtube sunt mai întâi expuse printr-un material video.

Deci, puteţi accesa contul Youtube al Publika TV pe adresa:

www.youtube.com/user/PublikaMD

Nu ezitaţi să vă abonaţi la contul Publika TV pe Youtube!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii