Moldovenii au Talent. Detalii.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

O surpriză inedită aduce din nou PrimeTV. După ce au uimit cu „Fabrica de Staruri” apoi cu „Da sau nu” apoi cu încă 2 proiecte vestite internațional a ajuns timpul să aducă în Moldova cel mai de succes concurs de talent, numit Moldova are talent (sau Moldovenii au talent)
Prime este obișnuit ca să lanseze diferite spot-uri promoționale neânțelese, dar care apoi devin anunțul unui mare proiect. Acum au început să apară spot-uri cu oameni talentați urmate de textul Ai Talent?
Din surse neoficiale, dar credibile am aflat că etapa preselecțiilor va începe vara, pentru ca spre sfârșitul verii sau în toamnă să apară emisiunea propriu-zisă.
Această emisiune va apărea, deoarece, tot mai mulți moldoveni pleacă la concursuri de talent din Rusia și România și acolo își demonstrează talentul și rămân uitați in propria țară și desigur pentru a recâștiga și a întări audiențele postului de televiziune.
Continuare o găsiți pe adrianplesca.info
😉

Acest articol nu reprezintă o declarație oficială și a fost scris datorită surselor neoficiale

Comentarii

Adrian Pleşca

Adrian Pleşca

Primar al Consiliului Local al Copiilor și Tinerilor Elev Director TânărFilms Coordonator Național al United Children League of Nations...

Ultimele articole