Mergem în Europa cu… Kirkorov

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Tocmai când începusem a mă bucura de acest 2014, prin acea parafarea a Acordului de Asociere, eliminare de vize, precum şi neaşteptatul pronostic de a semna respectivul acord într-o lună-două, m-am ciocnit cu fruntea de zid.

Da, eu chiar mă aşteptam că ţărişoara mea se va îndrepta către Europa. Din punct de vedere politic, economic, social şi, evident, cultural.

Dar se pare că n-a fost să fie…

Serbăm cu mare tam-tam aceleaşi deşeuri sovietice. Invităm cu mare mândrie interpreţi dintr-un stat, care ne e cel mai mare duşman în prezent.

Ave Kirkorov !

Şi de ce n-am face-o, dacă tot le-am vândut aeroportul şi BEM-ul.

Şi totuşi, ce mă deranjează acum cel mai tare, e că un partid de la guvernare (cel democrat) s-a aventurat în organizarea unui mare concert în PMAN, precum şi în scuarul TOB “Maria Bieşu”, cu ocazia Zilei Victoriei.

Ave Kirkorov !

Evident, în acest concert vor răsuna cântece patriotice ce vor preaslăvi trecutul glorios sovietic. Se vor aduce înalte ofrande marilor eroi (criminali) Lenin, Stalin, Hruşciov, Brejnev, etc.

Ave Kirkorov !

Şi toate astea datorită eforturilor şi contribuţiei Partidului Democrat, partid care speram că s-a lepădat de satana, croindu-şi un viitor, alături de celelalte din Coaliţia de guvernare, spre marea familie europeană.

Dar se vede că m-am înşelat…

Ave Kirkorov !

În concluzie, aş vrea să precizez că actualii politicieni, în special cei de la guvernare, vor opta mereu pentru dubla supunere, căci doar astfel buzunarele lor devin mai consistente.

Ave Kirkorov !

 

P.S. Sugestiv mai spunea un profesor de-al meu – când sugi de la două vaci, ajungi un mare bou…

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole