Găurile negre, slănina și agenții AVON

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În timp ce americanii produc Iphone-uri și Ipod-uri, germanii construiesc mașini iar italienii se specializează pe haine și încălțăminte, rușii produc moralitate.

Și deoarece mâinile la ruși, după codul genetic, cresc din cur, iar capul în urma selecție negative este umplut cu paie, rămîne doar ca să producă- moralitate.  Acest resurs inepuzabil, la moment, este aproape unicul, dacă e să nu luăm în considerație: matrioștile și acopunctura.

Cam pe la sfârșitul anilor 80, pe postul central de televiziune, un oarecare Kașpirovskii te îndemna să pui în fața televizorului un borcan cu apă. Preț de o oră borcanul stătea între telespectator și ecranul televizorului. Kașpirovskii privea în camera de filmat și datorită unei forțe invizibile lecuia bolile intestinale la cetățenii din întreaga URSS.

Un alt siurealist din Celiabinsk, în timp ce împrăștia dust prin bucătărie ca să ucidă taracanii, și-a fript plămînii cu acel praf toxic. Auzise despre acopunctură și a hotărît că bărbații din Celiabinsk sunt atît de crunți încât nici nu se mai merită de a îmboldi cu ace separate și le-a puzat pe o bucată de penoplast. El a crezut ferm că s-a lecuit datorită acestui covoraș cu ace. A numit covorașul drept “iliucator”, a patentat invenția și s-a pornit roata. Chiar și cînd bandiții i-au furat soția și-i cereau în schimbul ei, patentul pentru covorașul cu ace, el a refuzat să meargă la compromis. Soția a fost omorâtă.

Era un psihoz în masă, începutul anilor 90: Ciumac, Kașpirovskii, OZN, aum-senrike, urinoterapie, tazicuri electrizate, piticul din Câștîm, telepatie, brățare bisericești și alte prostolonii.

Businessmanii descurcăreți fac bani pe acest psihoz masiv. Este trist că și la noi în Moldova se răspîndește mult acest fenomen. Se diferă de anii 90, dar nu cu mult. Acum lumea face selfie-uri prin biserici, cumpără hâtreli de slăbit de pe tv-magazine, canonifică lideri totalitari. Cel mai nou, aplicație care permite transferul de bani electronici la slujbele religioase, întru ruga pentru cei apropiați și de sănătate, direct de la terminal.

Dragi prieteni, oameni buni, nu vă mâncați encefalul în timpul nopții. După posibilitate evitați acest lucru.

Comentarii