Drumul spre Coldplay

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Habar nu am ce atitudine veți avea. La fel nu știu ce aș face dacă aș citi că un prieten vrea tare undeva.

Iaca zilele astea m-am decis în vreo proporție de 27% (asta e mai mult ca 100%) că vreau la concertul lui Coldplay din Praga din 16 septembrie 2012. Și asta nu doar pentru că tare îmi place Coldplay-ul dar și pentru că mi-am promis de anul nou că ajung anul acesta în Cehia (ceea ce planificam inițial nu s-a întâmplat).

Dar după toate calculele mele referitoare la buget e cam greu să ajung acolo, de aceea încerc să ajung la voi, care mai credeți că oamenii pot să viseze frumos și ca visul să devină realitate.

Ce îmi trebuie mie

Din câte am calculat toată chestiuța asta va costa așa:

  • vreo 200 euro drumul – minim.
  • 54 euro biletul la concert
  • vreo 60 euro hostelul/hotelul unde voi sta
  • 35 euro viza pentru Cehia
  • și deja vreo 100 euro mâncarea, cadourile și tăti suvenirurile care voi le veți vrea

Total: 449 euro. Cam mult știu, dar zic că se merită.

Iaca am ajuns să vă rog să mă ajutați să ajung acolo, nu știu cum, cu bani, să faceți share la link sau cu cunoscuți care pot să-mi ofere reducere.

Ce pot face:

Ce angajament îmi iau:

1. Pun like mereu la orice mă rugați voi și nu vă scot ochii că îi spam.

2. Puteți să-mi dați să port tricouri, brățări sau chipiuri (deși eu nu port chipiuri) cu brandul vostru, eu pe drum voi face multe poze și așa totul va ajunge pe Facebook.

3. Pot să port orice ghete îmi veți da, pentru că eu îmi fac foarte multe poze la picioare când călătoresc și cred că asta e o modalitate bună de a promova ceva

4. Dacă vreți iau orice obiect care voi vreți și-mi fac poze unde voi vreți și totul pun ca parte a călătoriei mele în Cehia și nu numai, la restul care le voi avea anul acesta. Adică iau o sticlă de vin sau vreo mascotă și fac poze  în fața catedralei,  în fața podului, la concert, etc.

5. Voi scrie pe blog 4-5 articole despre pașii călătoriei mele în Cehia și cine mă ajută și cum și de ce și pentru ce, așa că dacă mă ajutați veți obține și linkuri puse și chiar respect și mulțumire pentru ajutor.

6. Dacă până în atât vă pot da sfaturi despre cum să vă administrați brandul pe rețelele de socializare, să vă zic bune practici și ce merge și ce nu merge și ce unde anume merge și ce unde anume nu merge.

7. Pot pune banner pe orice pagină de blog care o administrez (Acasă la Fluturaș, Fete Frumoase sau linkuri pe paginile mele de Facebook: Acasă la FluturașTio apucat Belka, Eu tot îs tormoz, Hug-in-need, Film ca filmul, etc)

8. Plus voi face o listă cu orice persoană sau brand care m-a ajutat și le voi pune într-un blogroll pentru un an. Să stea acolo ca mulțumire.

9. Orice altceva credeți că aș putea face îmi scriți și îmi puteți propune.

Iaca până a-mi scoate ochii despre copii din Africa sau nu mai știu ce, vă rog să mă ajutați, pentru că oricine la un moment dat are nevoie de ajutor,  până când a fost nevoie de ajutorul meu am încercat să-l dau, acum ajung la voi. Cum am mai zis mai sus: cu o reducere, un 10 euro, un share, orice va fi un ajutor (dacă ne gândim și 45 oameni mă vor ajuta cu câte 10 euro, sau 449 oameni câte 1 euro, atunci totul ar fi posibil).

Aștept să mă contactați:

Mail: alexandru.lebedevATyahooDOTcom

Telefon: 068228505 / 079228505

Skype: Alex Lebedev 27

Facebook: facebook.com/alex.lebedev27

Twitter: Fluturash27

Și cum zicea cineva înțelept: Ce va fi, va fi.

Cu respect, mulțumesc

Alexandru Lebedev

Comentarii