Domnule Preşedinte, ce mai faci ?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Republica Moldova este singura ţară din lume condusă de doi Preşedinţi. Unul a fost votat de Parlament conform Constituţiei, cei mai mulţi dintre noi ştim că se numeşte Nicolae Timofti, iar altul, se pare că a fost numit de cineva necunoscut publicului larg, pentru a face de fapt lucrul pe care trebuie să-l facă un Preşedinte de ţară, şi se numeşte Vlad (Vladimir) Ţurcanu.

Azi ne aşteptam, ca  în toată  forfota politică, Preşedintele Timofti să susţină el briefing-ul de presă, pentru a anunţa poziţia Preşedinţiei în legătură cu hotărîrea emisă ieri de Curtea Constituţională, şi deacuma pentru a numi un prim-ministru interimar. Anunţul a fost făcut tot de Preşedintele Ţurcanu pentru că Preşedintele Timofti era ocupat cu alte treburi.

Preşedintele Timofti însă de această dată a avut şi o scuză pe măsura problemei politice. Conform unui  comunicat de presă a Preşedinţiei Republicii Moldova, domnul Timofti a adresat azi un mesaj de felicitare tuturor bibliotecarilor din ţară, cu prilejul Zilei mondiale a cărții și a dreptului de autor și al Zilei bibliotecarului n-are cand sa iasa sa anunte chestii importante, pentru ca el felicita bibliotecarii.

Comunicat de presă

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a adresat astăzi, 23 aprilie a.c., un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei mondiale a cărții și a dreptului de autor și al Zilei bibliotecarului.
În mesaj se spune:
„Dragi bibliotecari,

Stimați iubitori ai cărții,…

…În această zi, marcată de două frumoase sărbători, Vă adresez, Dragi Prieteni, cele mai sincere felicitări, dorindu-Vă multă sănătate, putere de muncă, succes în tot ceea ce întreprindeți și noi realizări profesionale”

Mai pe scurt, bine că avem doi Preşedinţi şi avem de unde alege. Unul încearcă să rezolve problemele statului, altul felicită bibliotecarii, astfel toată lumea este fericită. 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole