diferenţe

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Diferenţa dintre unul care ţipă în gura mare că toţi sunt proşti şi un derbedeu care este aşa nu-i.

Diferenţa dintre unul care strigă că homosexualii sunt fiinţele satanei şi unul care nu respectă femeile nu-i.

Diferenţa dintre unul care îi critică pe cei care nu au votat primarul/n-au mers la alegeri/au votat cu PCRM şi cei care spun că AIE sunt nişte porci vânduţi occidentului nu-i.

Diferenţa dintre un om care spune că nu putem trăi în afara politicului şi unul care spune că nu putem trăi fără party-uri nu-i.

Multe diferenţe sunt, de fapt, asemănări.

____________________________________

Iaca este diferenţă dintre un om care protestează împotriva la ceva şi unul care mai bine să fie de-acord cu un lucru rău, decât să încerce să meargă împotriva altora.

Iaca este diferenţă dintre un om care scrie articole de calitate atât despre ciuperci, cât şi despre metamorfozele unui personaj complex din vreo operă de-a lui Tolstoi şi unul care şi-a tras blog pentru că sunt alegerile şi vrea să-şi exprime preferinţele politice.

Iaca este diferenţă dintre un om care a fost eminent la facultate şi lucrează contabil în vreo râpă de bancă şi unul care a avut probleme uneori, încerca să-şi caute mereu un loc de lucru şi nu prea apărea pe la universitate, dar a ajuns director de firmă.

Comentarii