D-ale măgăriei: Sau cum maidanezul Dodon şi-a lins iar…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Îl tot aud în ultimele două zile pe bido… ups… Dodonul de Sadova, cu diverse măgării la adresa lui Chirtoacă şi a liberalilor.

Evident, deranjat de pierderea funcţiei de primar în Chişinău, Dodon ar fi capabil să dea şi cu “capul de asfalt” pe adversari, doar-doar să-şi ispăşească incapacitatea în faţa şefilor (din Rusia).

Aşa că, respectivul recurge la orice fel de tertipuri, în special dintre cele obraznice, nedemne unei culturi politice, pentru a-şi vărsa găleata insuccesului în capul celui învingător.

Din păcate pentru “râia şi maidanezul” Dodon, cetăţenii care urmăresc viaţa politică din RM, n-au uitat că şi-n 2011, acesta a pierdut în faţa lui Chirtoacă.

Şi, oricât s-ar screme îngâmfatul şi obraznicul Dodon (vorba lui Ghimpu) să-şi denigreze contracandidaţii, noi nu putem concluziona decât că – aşa cum şi-a lins ouăle în 2011, aşa le linge şi-n 2015 (vedeţi imaginea)…

 

Să-l ajute… Greceanâi (şi Putin) !!!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole