Circ de doi bani pe VoxPublika

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

ALARMĂ!!

VoxPublika se transformă într-o groapă de gunoi a blogosferei din Moldova! De ce?? O să încerc să fiu foarte scurt.
Iată un printscreen:

Ce  e asta? E topul celor mai citite articole din această săptămână! Astea evidențiante reprezintă articolele despre UNIRE-MOLDOVENI-ROMÂNI-GREAT NATION OF MOLDOVA-ȘTEFAN-BASARABIA-MOLDOVENEASCĂ!
Deci 80% din contentul acestei platforme este axat pe o discuție fără sens, între două tabere de clovni:

1. Pascaru,  Burlac & Co – Pentru ăștia, Moldova este marea națiune a omenirii, cu cei mai inteligenți oameni din lume. Pentru ei, Moldova n-are origini, De la Moldova s-a început ”tăt” – România, Imperiul Roman,  Rusia, Botswana și chiar Zimbabwe.

Articolele lor sunt, ori niște copy-paste-uri penibile din ”capodoperele lui Stati sau moldovenii.md, ori niște înșirări de cuvinte plicticoase care sunt în stare să adoarmă și doi iepuri care se călăresc + o fotkă cu Ștefan sau un video penibil cu Voievozii („pff” … scuzați-mi interjecția).

Pascaru, Moldovenii vorbesc româna, au fost români de jure la un moment dat, sunt de facto acum, iar Ștefan a fost un român din Țara Moldovei.

2. Pavlicenco, Petrenco & Co – ăștia înșiră la nesfârșit utopii despre marea Unire din Moldova și România.

Nănășică Pavlicenco, unirea e IMPOSIBILĂ astăzi din punct de vedere GEOPOLITIC, JURIDIC și mai ales ECONOMIC, iar articolele voastre denigrează însăși România ca țară, în fața cetățenilor din Moldova, din cauza acestor manifeste de propagandă, alături de gloata voastră de spam-eri.

~

Și nu  doar în săptămâna asta, s-a scris și se scrie…

Avem ca rezultat o bătălie ”epică”, care duce la ignorarea TOTALĂ a unor subiecte care merită discutate: Economia, IT, sărăcie, problemă energetică, aspect de rahat al capitalei, corupție, mentalitate etc… ”da cu-i trebuie?”

Cel mai rău e de fapt lipsa unei dezbateri solide –  e un SPAM total: în spate existând o armată întreagă de comentatori de genul ”vasile roibu”, ”max” ”moldoveanu” pe de-o parte și  ”laleaua unionista” ”curiosul unionist”, ”extrema dreaptă” de cealaltă parte…

Îmi vine greu să cred că oamenii ăștia pierd timpul în așa hal fără remunerare!
~

PS – Picătura care a umplut paharul și care m-a făcut să pierd 40 de minute valoroase din viață scriind acest articol este această postare, cu 105(!!!) comentarii, scrisă Valentina Andronic, nou-intrată în ”echipa” lui Pascaru, care NAIBA știe cum a dat BAC-ul, cu expresii de genul “eruare”, “rog insistent să nu dezbina-ţi” (dacă ar fi doar erorile gramaticale) Un mesaj:

FATO, CĂRȚI  TU-ȚI CEAPA MĂTII!!

Cum a fost posibil ca un astfel de specimen să ajungă să scrie pe platformă? Cum a fost posibil atâta spam? Maia, te rog să mă lămurești! Eu știu că libertatea de expresie e importantă, dar la fel de importantă este CALITATEA! Eu n-aș vrea să văd VoxPublika pierdută într-un ocean de agramați și porcării! Voi?

SUGESTIE: Eliminați sistemul de comentarii de la WordPress, că n-avem nevoie de anonimi patetici! Introduceți Facebook Social Plugin! Poate așa scăpăm de SPAM!

Comentarii