BOMBĂ! Vezi cine a alungat talibanii din PCRM!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Misterul a fost DEZLEGAT! Azi s-a produs INCREDIBILUL! Din Comitetul Central al PCRM au fost EXCLUŞI „eminenţa cenuşie” Mark Tkaciuk, la pachet cu „tituşki” ai săi, Iurie Muntean şi Grigore Petrenco! A fost identificat şi autorul atacului la talibanii din PCRM, calificat a fi unul de tip raider de presa afiliată ANTI-FA-ei! 

Surse SIGURE, dar care au solicitat anonimatul, susţin că în spatele atacului la talibanii comunişti s-ar afla PĂPUŞĂREASA  Dumitrița Ciuvaga! Astfel, jurnalista atacată bădărăneşte anul trecut s-a RĂZBUNAT pe deputatul Iurie Muntean, ELIMINÂNDU-L din viaţa politică! Asta deşi acesta şi-ar fi cerut iertare, de câteva ori, pentru ieşirea huliganică! Se pare însă că a fost… prea TÂRZIU!

P.S. Dumnezeu nu bate cu băţu’! 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Veaceslav Balacci

Veaceslav Balacci

Jurist. Expert independent şi consultant în materie de tranzacţii economice internaţionale, drept economic şi drept vamal. ONG-ist. Blogger, sau pur şi simplu explorator al realităţii, aflat mereu în căutarea adevărului. Domenii de interes: dreptu...

Ultimele articole