Unite lansează o nouă tehnologie pentru utilizatorii de internet

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ieri seara împreună cu alți bloggeri am avut o întîlnire cu directorul general al S.A. „MOLDTELECOM”, dl Vitalie Iurcu. Acesta ne-a spus că întreprinderea pe care o conduce pregătește lansarea unei noi tehnologii de internet – HSPA la viteză de 42 Mbps. La baza acesteia stă 3G care printr-un upgrade special se poate obține echivalentul tehnologiei 4G, serviciu oferit de Orange și Moldcell. La Unite acesta se va numi 3G+. Diferența dintre acestea două este că pentru 3G+ Unite va suporta cheltuieli mai mici pentru licență și echipamente, ceea ce le va permite să presteze un serviciu mai bun la același preț și care nu se va deosebi cu nimic de 4G. Lansarea oficială a noii tehnologii va avea loc mîine.

Pe lîngă acest subiect am mai discutat despre calitatea deservirii clienților care pe alocuri lasă de dorit. Pașa Valeriu a relatat despre cîteva situații neplăcute pe care le-a avut cu Moldtelecom/Unite. De asemenea, am mai vorbit scurt despre cifra de afaceri, număr de clienți, alte planuri.

Cam asta

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii