Stop Fals! ”Experții” lui Țopa iarași mint!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Țopa fiind total dezamăgit de activitatea finului Andrei Năstase că nu mai poate ține oamenii în partid prin minciuni, își pune așa numiții experți să o facă. De data aceasta, rolul de expert a fost jucat de Sergiu Tofilat, care într-o postare pe Facebook, scrie despre dorința lui Vlad Plahotniuc de a menține o oarecare schemă cu Energokapital. Ba mai mult, acest ”expert” a reușit chiar să lege acest caz cu perchezițiile care au avut loc în cadrul Ministerului Economiei și arestul lui Valeriu Triboi, fiind numită o fumugenă pentru a fi distrasă atentia de la problema inventată. Pe când viceministrul economiei este cercetat pentru abuz de putere.

Dar iată că presa afiliată grupării  Țopa-Filat nici nu a reușit să preia pentru promovare, minciunele  expertului său, că pe pagina Guvernului Republicii Moldova a apărut un comunicat de presă despre semnarea contractului  de furnizare a energiei electrice către Republica Moldova pentru perioada 1 aprilie 2017 – 31 martie 2018 cu compania ”DTEK Trading” din Ucraina (aici). Iar țopârlanii iarași au rămas mincinoși ca de fiecare dată.

Sergiu Tofilat fiind ”expert” în multiple domenii, se adeverește a fi ”expert” doar în dezinformare!

 

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole