ROSPOTREBDODON

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Concomitent cu anunţarea de către ROSSELHOZNADZOR a embargoului la exportul fructelor şi legumelor din Moldova, deloc întâmplător subiectul a început să fie exploatat imediat de către Dodon. Imediat după ce a cântat de dor gastarbeiterilor moldoveni într-o suburbie a Moscovei, „patriotul” Dodon împreună cu partidul său încearcă să speculeze cât mai mult pe seama deciziei politice a Moscovei, ostilă Republicii Moldova, statul al cărui patriot declarat este politicianul dolofan.  

Nu este un mare secret că şefii direcţi ai lui Igor Dodon se afllă la ROSPOTREBNADZOR. Acum iată că avem o confirmare a acestei informaţii! Este clară şi intenţia patronilor lui Dodon, nu doar de a pedepsi economic Moldova pentru semnarea şi ratificarea Acordului de Asociere cu UE, dar şi a obţine şi cât mai multe efecte şi dividende politice la Chişinău, prin dezbinarea electoratului pro-european înainte de campania electorală.

De fapt este clar ce vor cei de la ROSSELHOZNADZOR şi ROSPOTREBNADZOR, care îşi bat joc de fructele şi legumele moldoveneşti, adică de munca ţăranilor moldoveni, de soarta cărora e „îngrijorat” de mai mult timp Igor Dodon, inclusiv atunci când supraveghea de la Ministerul Economiei monopolizarea exporturilor de producţie pomilegumicolă, cu ajutorul cumetrului său de la Vamă Viorel Melnic. Ei vor ca moldovenii să înceapă a se cotonogi între ei, astfel neavând timp pentru a se concentra pe reacţii adecvate la porcăriile pe care şi le permit la adresa Moldovei ruşii, care ne tot dau asigurări că ne sunt un stat prietenesc şi chiar frăţesc!

Dacă în Ucraina Moscova desfăşoară o agresiune militară, în Moldova este pusă în aplicare o agresiune economică, teroriştii şi „omuleţii verzi” la noi fiind îmbrăcaţi în uniforme de la ROSSELHOZNADZOR, care trag din toate tunurile în Chişinău, cot la cot cu Dodon, Shor, Formuzal & Co. Noi, moldovenii nu trebuie să ne lăsăm atraşi în această cursă întinsă de Mosova! Moldova are acum nevoie mai mult decât oricând de consolidare şi unirea tuturor  împotriva acestei agresiuni, iar „patrioţii” trădători ai interesului naţional, de teapa lui Dodon urmează a fi opriţi! Dacă nu sunt în stare instituţiile paralizate ale acestui „stat”, trebuie s-o facă cetăţenii!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Veaceslav Balacci

Veaceslav Balacci

Jurist. Expert independent şi consultant în materie de tranzacţii economice internaţionale, drept economic şi drept vamal. ONG-ist. Blogger, sau pur şi simplu explorator al realităţii, aflat mereu în căutarea adevărului. Domenii de interes: dreptu...

Ultimele articole