EXCLUSIV! Mărturisirile unui grănicer transnistrean despre CONTRABANDĂ (AUDIO)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cui îi este convenabilă existenţa „găurii negre” Transnistria? Cine strânge pragmatic dividende sub formă de valută pe seama existenţei acestei „găuri negre”? Şi dacă cei aflaţi la putere la Chişinău, Tiraspol şi Kiev au mereu răspunsuri negative la aceste întrebări, zicând că NU avem CONTRABANDĂ în zonă (tot aşa cum în URSS nu exista sex), aruncând ceea ce se întâmplă exclusiv pe interese politice, ascultaţi mai jos destăinuirile unui grănicer transnistrean (click pe imaginea de mai jos), care se pare că… are altă părere! Şi ştie omul ce zice! ATENŢIE! 18+, EXPRESII NECENZURATE!

Filat-Griscenko-Sevciuk

Notă:

1) Sertinean Vitalie, angajat al MAI de la Chişinău;

2) Greiţer Veaceslav, fost angajat al MAI de la Chişinău;

3) Rubanovici Viorel, fost angajat al MAI de la Chişinău;

Granicer_transnistrean_audio

4) Babamara Alexandru, afacerist din Chişinău;

5) Gore Vladimir, afacerist din Anenii Noi;

6) Meleca Aurel,  angajat al MAI de la Chişinău;

7) Ostapenco Mihail şi Ostapenco Denis, angajaţi ai MAI de la Chişinău;

8)  Şveţ Serghei, afacerist din Bender;

9) Focşa Nicolae, fost angajat al MAI de la Chişinău; 

10) Borzin Jora, angajat al MAI de la Chişinău;

11) Cicanci Valeriu, angajat al MAI de la Chişinău;

12) Alţi angajaţi ai MAI şi ai Serviciului Vamal de la Chişinău, afacerişti contrabandişti de la Anenii Noi, Căuşeni şi Chişinău.

DETALII despre schemele de contrabandă operate în zona transnistreană de către cei de mai sus, precum şi de ceilalţi menţionaţi de grănicerul transnistrean, protejate de MAI-ul şi Serviciul Vamal de la Chişinău, vor URMA! CURÂND! EXCLUSIV, tot aici, pe blog! 😉

Comentarii

Veaceslav Balacci

Veaceslav Balacci

Jurist. Expert independent şi consultant în materie de tranzacţii economice internaţionale, drept economic şi drept vamal. ONG-ist. Blogger, sau pur şi simplu explorator al realităţii, aflat mereu în căutarea adevărului. Domenii de interes: dreptu...

Ultimele articole