Bizpower – puterea afacerii tale

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

bizpower

Planific să particip la conferința de afaceri „BIZPOWER” ce se va desfășura în perioada 26-27 aprilie, la Chișinău. Acest eveniment se consideră a fi primul și cel mai mare din țara noastră și are drept scop să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri de la noi prin împărtășirea de experiență, transfer de cunoștințe și know-how. Aici sînt invitati 50 de vorbitori și sînt așteptați cca 500 de participanți.

Am studiat programul conferinței și un interes deosebit îmi prezintă subiectul: „ De la idee la succes pe termen lung”. Am cîteva idei de afaceri la care lucrez acum și cred că voi învăța lucruri noi și interesante la acest capitol. De asemenea, sînt curios să particip la workshop-ul „Modele de buisiness în online” și asta ținînd cont de faptul că viitorul este al afacerilor pe internet.

De asemenea, este foarte important să cunoaștem care sînt noiile tendințe în marketing și care este managementul unei relații proaspete cu clientul. Totodată, orice afacere are drept scop obținerea profitului. Așa că, vorbitorii Mihai Bologan, Ovidiu Creangă, Serghei Kiseliov, ș.a. ne vor învăța cum să ne maturizăm afacerea, adică cum să obținem profit. Și, nu în ultimul rînd, este foarte important să cunoaștem care sînt elementele de fiscalitate și impozitare a afacerii. Acest lucru este necesar pentru a ne cunoaște drepturile, dar și obligațiunile fiscale.

În ansamblu, toate subiectele și workshop-urile sînt interesante și utile. Totodată, sînt sigur că cunoștințele ce le voi obține le voi putea aplica pe deplin în activitatea de antreprenoriat, cît și în cadrul Companiei de microfinanțare la care activez.

Succes!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii