Vino să vezi Bucureştiul în weekend de octombrie- membrii Acţiunea 2012 te invită la ei acasă(I)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ateneul Român

Edificiu-simbol al culturii nationale, Ateneul Roman, construit in inima Bucurestilor in urma cu 120 de ani (1886-1888), a devenit exponentul arhitectonic si spiritual nu doar al unui oras, al unei Capitale, ci al unei natiuni. Aici au conferentiat marile personalitati si savanti ai Romaniei, aici au concertat toti consacratii si tinerii artisti profesionisti ai tarii, aici au urcat pe podium multe formatii si solisti de nivel mondial, aici s-au lansat “in prima auditie“ capodopere ale literaturii muzicale autohtone, aici s-au organizat primele expozitii ample, retrospective de pictura si sculptura ale maestrilor artei plastice nationale, aici s-au perindat regi si regine, oameni politici si oaspeti de seama de peste hotare spre a participa la evenimente de importanta nationala si universala intr-un cuvant, la Ateneul Roman s-au petrecut momente de anvergura istorica ce s-au inscris in cartea de aur a poporului nostru.

detalii pe http://fge.org.ro/ro/ateneul-roman/istoricul-ateneului.html

Membrii Acțiunea 2012 te invită în București în weekendul 18-20 octombrie 2013. 

Cazarea se va face la membrii celei mai active organizații unioniste, din România de pe ambele maluri ale Prutului. Masa și distracția este asigurată binențeles tot de către aceștia, că doar sunteți invitați.

Nu trebuie decât să ai pașaport moldovenesc, deoarece de viză ne ocupăm noi.

Avem un program deja pregătit pentru tine astfel încât să poți să îți cunoști adevărata capitală.

Vino să descoperi pe alții la fel ca tine, vino să descoperi arhitectura clădirilor, străzile și alte frumuseți ale Micului Paris.

Pentru detalii intră chiar aici: http://actiunea2012.ro/descopera-ti-adevarata-capitala-20-21-octombrie.html

 

 
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole