Va scoate Puterea mai mulți decât Unioniștii? Comuniștii au fost tare departe.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Înțeleg că actuala putere din Republica Moldova dorește să facă o mare Adunare Națională, prin care să se arate susținerea față de traseul european al Republicii Moldova.

Mai  țineți minte când aceștia încercau să anuleze marșurile unioniste și să ne trimită pe la Teatrul de Vară ca nimeni să nu ne vadă sau ca să nu supere Rusia? Mai țineți minte îndemnurile de neparticipare lansate de Filat?

Le-aș recomanda același lucru, dar nu o fac pentru că și România tot Europa înseamnă. Noi nu purtăm rachiură și susținem tot ceea ce e bun pentru moldoveni.

Rămâne însă să vedem dacă cu toți banii furați din structurile administrative, cu toată structura de partid, cu toate autocarele gratuite puse la dispoziție(nu ca la noi care ceream ca fiecare să își plătească deplasarea deoarece așa era principial corect) vor reuși să scoată mai mulți oameni în stradă decât noi.

Comuniștii nu au reușit acest lucru, fapt care a transformat revoluția de catifea în una de cafenea. Rămâne de văzut ce va face puterea.

Între timp eu recomand unioniștilor să meargă la manifestație cu mesaje de susținere a integrării europene, chiar dacă noi suntem adepții căii rapide și sigure: Integrare prin Unire cu România.

Vă recomand să puneți aceste mesaje pe o hârtie și să mergeți cu ele în Piață deoarece și Unirea e Integrare iar acolo se merge pentru Europa, deci pentru Unire.
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole