Unirea se face cu Voie Bună, Muzică și Flori- Aducem Basarabia Acasă și la Chișinău

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Așa cum era normal campania Aducem Basarabia Acasă a ajuns și la Chișinău.

În centrul orașului un cort vă așteaptă pentru a face din Republica Moldova o prioritate a statului român, un pas important spre Unire.

Dacă ar fi să comparăm atitudinea subumană a parlamentarilor comuniști, care mai ieri făceau circ prin parlament, cu atitudinea tinerilor din imaginele de mai jos, devine evident că Unirea este aproape.

În același timp la Călărași-România, marele artist Ion Paladi, nu se dezice de melodiile sale și a participat la un concertc dedicat Campaniei Aducem Basarabia Acasă.

Și alți artiști la fel de celebri, precum marele patriot și român, Nicolae Botgros, este alături de noi.

Încă de acum câțiva ani presa britanică scria de iminența Unire a celor două state românești și iată că au avut dreptate.

Fostul prim-ministru unionist Mircea Druc, spunea acum ceva timp că Unirea se poate face fie la presiunea Americii fie datorită unui conflict pe Nistru. Iată că vorbele sale încep să devină realitate, dovadă clară a faptului că aceasta a făcut mai mult decât o previziune, a dat o direcție.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole