Unii candidați la funcția de Primar de Chișinău suferă de sindromul „Plahotniuc vrea să mă scoată din cursa electorală” 

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
plahotniuc, pdm, moldova, guvernul filip

Afecțiunea psihică se manifestă în felul următor: politicianul care își dorește cu tot dinadinsul să devină primar, văzând că sondajele arată că n-are nici o șansă să treacă în turul doi, el începe a urla în public că Plahotniuc pregătește scoaterea sa din cursa electorală. Băi inteligentule, de ce să te scoată dacă tu oricum n-ai șanse să fii votat?!

Sindromul l-a afectat primul pe Valeriu Munteanu. Liberalul, cu câteva zile în urmă, mai că-și rupea cămașa de pe el sponsorizînd la greu postări pe Facebook, precum că binomul se teme de el și de asta îl va scoate din cursă.

Azi sindromul l-a afectat și pe candidatul de la Platforma DA (pldm + pas). Andrei Năstase a ținut o conferință de presă – vezi privesc.eu – în care a criticat dur construcția Arenei Chișinău inițiată de PDM, iar răspunzând la întrebările jurnaliștilor, Năstase s-a arătat convins că Plahotniuc și Dodon au încercat să-l scoată din cursa pentru alegerile din 20 mai.

Domnule Năstase, în primul rând Dodon chiar să vrea nu te-ar putea scoate din cursă. Iar în al doilea rând, Plahotniuc abia așteaptă ziua de dumincă să vadă cum vei pierde rușinos aceste alegeri. Iar tu, în loc de scuză pentru eșec, te vei revolta nervos la Jurnal TV că alegerile au fost fraudate, că lupta politică n-a fost dreaptă, etc.

Posibil că și alți candidați au suferit din pricina acestui sindrom politic, dar realitatea arată că doar candidata lui Șor a zuburat de pe listă. Restul toți sunt vii și nevătămați.

Acestea fiind spuse, succes tuturor candidaților la alegerile de duminică. Însă eu ca locuitor al Capitalei nu mi-ar plăcea să-l văd pe Ion Ceban – Primar General. Pur și simplu ăsta este sentimentul meu. În rest cine va câștiga, știu sigur că îi va fi foarte greu într-un singur an să rezolve multiplele probleme grave care s-au adunat în oraș în ultimii 10 ani.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii