Un scurt sondaj? Sunteți de Acord cu Unirea Republicii Moldova cu România?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Știu că propaganda rusofilă spune că practic nu există unioniști în Republica Moldova. Cu toate acestea eu văd că există, sau cel puțin mediul online.

Haideți să facem un exercițiu de curaj și să răspundem la acest chestionar.

Deoarece pe Vox.Publika.md nu pot insera un astfel de chestionat haideți să completăm mai jos:

http://www.petitieonline.ro/sondaj-s56442047.html

Ne vedem în 1 săptămână să vedem dacă am scăzut sau am crescut. O fi 2%, o fi 5%, o fi 15%?

Eu nu am încredere în sondajele comandate și atunci prefer să mă las convins de votanți.

Vedeți că se votează deja și REZULTATELE VĂ VOR SCHIMBA PERCEPȚIA LEGATĂ DE CEI DE LÂNGĂ VOI. Pe online omul votează liber și nu ca la sondajele din stradă,unde unora încă le e frică.

Iată rezultatele la 12 ore de vot liber:

Există 677 de respondenți și s-a votat astfel:

– 640 s-au declarat pentru Unirea Republicii Moldova cu România, adică 94,53%

– 28 s-au declarat împotriva Unirii Republicii Moldova cu România, adică 4,14%

– 9 nu au o părere formulată.

Domnilor, mi se pare mie sau cineva ne bagă minciuni pe gât special pentru a descuraja fenomenul? Bun, o să spună cineva că nu sunt concludente. Ba sunt domnilor chiar dacă nu la aceste proporții dezastruoase.

Ceva concluzii:

1. Să spunem că procentul nu este acesta, dar el reflectă totuși faptul că Unioniștii sunt mai categorici și mai fermi în a acționa- ceilalți nu reușesc nici pe online să se mobilizeze; adică în piața opozanții țipă, scuipă, aruncă cu ouă, dar în rest zero mobilizare.

2. Sondajul de mai sus reflectă și punctul de vedere al basarabenilor care se află peste hotare, deoarece ei sunt conectați online la realitățile actuale iar votul lor este cu siguranță DA; de fapt acesta este votul care ridică și anulează ceea ce comuniștii reușesc în țară; vă garantez că la referendum cei plecați în afara granițelor vor face coadă la vot; avem peste 1 milion de români basarabeni în Europa iar aceștia vor Unire;

3.  Numărul celor care spun DA nu este cu siguranță nesemnificativ; adică aberațiile cu 2%,5% sau 10% sunt de tot râsul.

Invit pe cei care se opun să devină mai activi, să promoveze sondajul, să treacă pe la mai multe calculatoare să dea NU, adică Nu suntem de acord.

rezultate sondaj opinie
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole