Târgul de Crăciun 2018: Cineva a vrut să facă ceva frumos, iar altcineva și-a băgat piciorul!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
tirgul de craciun, guvernul filip, chisinau

Ieri, 15 decembrie, Guvernul RM a inaugurat Târgul de Crăciun din centrul Capitalei. Totul s-a amenajat frumos, cu bun gust, în stil european. Zeci de decorațiuni luminoase au fost instalate pe str. 31 august în zona Palatului Național. Sute de oameni au fost prezenți acolo și s-au bucurat din prima zi de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Din păcate s-au găsit niște porci, că oameni e greu să le spui, care au distrus unele decorațiuni.

De ce să fie frumos și la noi ca în țările europene? Nu… Hai să stricăm ceea ce altcineva a despus suflet și a construit. Greu de înțeles mentalitatea unor asemenea indivizi!

Eu constat cu mâhnire în suflet că în Moldova dacă se face ceva de interes public, atunci trebuie să fie construit tot din metal, așa ca nici un debil să nu poată distruge ceea ce s-a făcut. Ca să nu mai amintesc că majoritatea stațiilor de troleibuze din Chișinău, care au fost construite de Primărie în ultimii ani, acum sunt distruse. Iar când plouă n-ai unde aștepta transportul public.

Mai pe scurt, moldovenii vor în UE dar încă nu prea merită să ajungă acolo. Și asta din cauză unor cetățeni lispiți de educație! Totuși aș vrea să cred că ei sunt minoritatea, iar majoritatea moldovenilor sunt oameni de treabă.

În final vreau să vă îndemn să vizitați Târgul de Crăciun din Capitală. Și chiar dacă nu vă place de Premierul Filip, totuși trebuie să recunoaștem că a făcut ceva frumos! Haideți, măcar în perioada sărbătorilor, să fim mai buni, mai generoși, mai Oameni.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii