Silvia Radu, atacată de Maia Sandu! Șefa PAS a pus ochiul pe Primăria Chișinău?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
silvia radu, mai sandu, pas, primaria chisinau, alegeri 2018 moldova

sursă colaj: AGORA

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a făcut azi o postare pe facebook, în care vine cu acuzații politice la adresa Primarului de Chișinău. Maia Sandu din start o numește pe Silvia Radu „primar interimar expirat”. Evident că asta este o ofensă, mai ales că săgeata vine din partea unei femei către altă femeie. Dar politica e politică, sexul mai puțin contează… sau nu?!

Ok. Lidera PAS declară tranșant că doamna primar ar fi numit „absolut ilegal” doi șefi de întreprinderi municipale. Mai mult, Maia Sandu spune că persoanele investite în funcții ar avea legături politice cu PDM. Reacția Silviei Radu nu s-a lăsat mult așteptată.

„Pentru mine nu contează partidul din care fac parte angajații primăriei și serviciilor subordonate. Cei buni rămân. Ceilalți pleacă. Astăzi a fost eliberat din funcție, membrul PD, șeful Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi, Eliferie Haruța”, a scris Silvia Radu pe facebook.

La final, Maia Sandu adaugă un slogan tipic electoral: „Doar eliberând Chișinăul, vom scăpa de aceste scheme și oameni toxici”.

Concluziile autorului:

Este clar ca bună ziua, demisia lui Dorin Chirtoacă a declanșat campania electorală. Unii politicieni mai timizi, alții mai îndrăzneți, dar toți se vizează deja Primar General al Capitalei. Maia Sandu a pierdut șansa de a fi Președintele Republicii Moldova în 2016, iar mesajul ei făcut azi public ne induce senzația că ar vrea să-și încerce norocul la funcția de Primar de Chișinău în 2018. De ce nu?! Cu susținerea lui Andrei Năstase și a Platformei DA ar avea șanse reale, zic eu. Dar dacă și Andrei Năstase visează să devină primar?…

primaria chisinau, republica moldova, silvia radu

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii