S-a confirmat: semnăturile din Găgăuzia erau False.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Acum câteva zile am văzut un titlu mare în ziar: 5000 de cetățeni au semnat pentru Independența Găgăuziei.

În mod normal un astfel de basm nici nu ar fi trebuit abordat în presă, dar în mica republică română de la Est de Prut orice ceartă între babe este de interes major.

Am afirmat atunci că este imposibil ca acest număr de semnături să se fi strâns și iată că astăzi s-a confirmat acest lucru: peste 90% din ele erau false iar celelalte 10% fuseseră date pentru un alt scop… ce să mai: toate erau false.

Rămâne de văzut dacă cineva va fi tras la răspundere pentru această tentativă de înșelăciune… odată și odată trebuie să începem să facem acest lucru dacă vrem un stat de drept.

Cetățenii Republicii Moldova din regiunea Găgăuzia au preocupări mai importante decât o independență falimentară: să scape de sărăcie, iar acest lucru se poate realiza doar prin aducerea statului în marea familie europeană.

Între timp cu pași rapizi spre Europa… prin România.
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole