Patzan skazal …

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Oameni buni, voi tot locuiti in acest oras ca si mine, multi din voi sau nascut aici, voi sau faceti studiile aici sau lucrati.

Oare in maiu masii nu e clar ca zi de zi orasul nostru devine tot mai urit si mai urit.

2843283

Deja nu mai este clar unde poti parca masina, unde trebuie sa fie parc da nu un bloc de locuit nou, unde trebuie dupa ploie sa nu fie iaz sau riu, unde nu se omoara oameni in mijlocul strazii sau se impushca, unde poti sa te primbli prin parc fara ca sa te treaca un dobitoc cu masina ca lui nui pasa ca nu se poate de mers pe acolo, unde rutierele se opresc cum doresc si unde doresc, unde peste tot stau billboarduri si orasul este ca o publicitate imensa, unde la fiecare colt stau gherete, unde oamenii au devenit atit de lenosi ca nu pot merge 10 metri pe jos, unde drumurile se aseamana cu lantul muntos undeva in Chile, unde dupa ploaie vii acasa si pina la genunchi esti in glod si multe multe altele.

De ce sunteti atit de indiferenti pentru ambianta in care va aflati, pentru orasul in care locuiti?

Oare atit de greu de iesit odata si de aratat ca orasul este al nostru dar nu al dobitocilor care stau in Primarie si doar fac orasul mai rau?

De ce opinia publica este atit de slaba? De ce nu se scriu petitii si de ce oamenii nu merg pina la sfirsit?

Oameni buni deja de 7 ani orasul nostru devine tot mai urit si mai urit, atitea constructii ilegale si contracte dubioase mi se pare ca nu sunt nici la nivel national, banii care sunt creditati noua pentru recontructie sau reparare se fura pe loc drept.

TREZITI-VA!!!!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii