Membrii Mișcării Voievod și YMCA Moldova, parteneri la Festivalul YMCA la Praga (VIDEO)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În perioada 4-10 august 2013 YMCA EUROPE organizează a treia ediție a festivalului YMCA la Praga, unde se desfășoară mai multe evenimente pentru tineri, precum work-shop, seminare, muzică. La fel ca și acum 5 ani, circa 40 de tineri din cadrul Mişcării de Tineret “Voievod”, dar și din cadrul Asociaţiei Obştești Alianţa Naţională YMCA din Republica Moldova, vor participa în calitate de voluntari la organizarea festivalului împreună cu tineri din alte țări.

Acum cinci ani, cînd tinerii din Republica Moldova au contribuit la organizarea Festivalului, au ocupat locul 1, fiind apreciați drept cei mai buni organizatori. Mișcarea de Tineret “Voievod” este o organizație care participă la organizarea mai multor manifestații care se desfășoară în Republica Moldova, dar și de peste hotarele țării.

Astfel, cei 40 de voluntari care pleacă la Praga pe 23 iulie intenționează și de această dată să contribuie la buna desfășurare a evenimentului prin asigurarea unei organizări bune.

YMCA a fost creată în 1844 ca un suport pentru tinerii muncitori britanici care veneau din mediul rural în capitală pentru a găsi locuri de muncă. În momentul de față, YMCA este consultant permanent al Națiunilor Unite în probleme de tineret, numărînd în întreaga lume peste 8 milioane de membrii activi.

YMCA promovează valorile creștine în rîndul tuturor persoanelor, indiferent de religie, etnie, gen sau statut social.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole