Mâine, 17 iulie 2013, ora 13.00, La monumentul lui Ștefan cel Mare pentru a ne întâlni cu Traian Băsescu

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mâine la ora 13.30, președintele tuturor românilor, domnul Traian Băsescu, va fi prezent la monumentul lui Ștefan cel Mare din centrul capitalei celui de al doilea stat românesc.

Începând cu ora 13.00 simpatizanții președintelui se vor întâlni la aceeași locație pentru a-i transmite acestuia un mesaj de unitate națională: Basarabia e România și singura modalitate de integrarea europeană este Unirea Republicii Moldova cu România.

Toți cei care sunt cu gândul la România Unită pot veni la ora 13.00 la monument, acesta fiind singurul moment în care simpatizanții se pot întâlni cu cel care reprezintă cu succes pe plan internațional pe toți românii, indiferent din care stat fac ei parte.
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole