Leancă la București, Corlățean la Moscova- pură întâmplare!!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Titus Corlățean a fost la Moscova.

Nici o surpriză, majoritatea discuțiilor au avut ca principal obiect Republica Moldova și binențeles Transnistria. Rusia vrea respectarea suveranității iar România vrea integritatea teritorială.

Nici una din părți din părți nu renunță la cerințe. Deci, ne-am înțeles perfect: dăm Republicii Moldova suveranitate, să înțelegem că pleacă Rusia din Transnistria? Bravo Rusia atunci, când pleacă ultimul soldat aveți în mine un ambasador(cred că o să fiu șomer).

Lavrov se scapă și o spune direct: pe Transnistria există divergențe iar soluționarea ține de natura relațiilor româno-ruse. Nu s-a scăpat, România este cea care trebuie să discute despre Transnistria deoarece va fi sau nu va fi teritoriu românesc și dacă da cât costă.

La sfârșitul convorbirii Lavrov mai transpirat și mai obosit decât Corlățean- cel mai probabil de la diferența de vârstă și de la faptul că ministrul de externe al României merge des la sală, deci are exercițiu.

Pentru că în diplomație simbolurile sunt foarte importante, în timp ce Corlățean discută cu Lavrov că ce vor moldovenii, aia să fie, prim-ministrul Republicii Moldova se află lângă Victor Ponta cu zâmbetul pe buze.

Deci moldovenii vor lângă România, deci Rusia a căzut de acord.
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole