Institutul Soroș: peste 500 000 de moldoveni au cetățenia română!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Iată că avem date oficiale confirmate și de către Institutul Soros: conform unor informații publicate pe site-ul oficial al fundației, peste jumătate de milion de români basarabeni și-au luat cetățenia română în ultimii 20 de ani.

Cifra este una extrem de mare și reflectă interesul pentru redobândirea drepturilor strămoșești. Este și mai interesant că doar jumătate din ei și-au făcut buletin românesc, ceea ce înseamnă că locuiesc și acum în Republica Moldova, nepărăsind țara cu ajutorul unui astfel de pașaport- adică cade teoria că majoritatea își iau cetățenia ca să plece în Europa.

Informațiile sunt oficiale și obținute de la instituții ale statului român.

Dacă în Republica Moldova, fără de Transnistria, unde nu există acum un control, există aproximativ 3 000 000 de moldoveni, mai bine de 10% dintre ei și-au luat deja cetățenia română.

Fundația Soroș mai spune că marea majoritate a cererilor de cetățenie sunt avizate pozitiv și că ritmul este unul intens în ultimii trei ani. Dacă acest ritm se va păstra vom avea în maxim 5 ani peste 40% din cetățenii Republicii Moldova și cu cetățenia României redobândită.

http://www.soros.ro/?q=blog%2Fpericolul-nev%C4%83zut-al-moldovenilor-cu-pa%C5%9Faport-rom%C3%A2nesc
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole