În Primăria Chișinău nu lucrează nici un inginer

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Eu înțeleg această luptă politică. Înțeleg și faptul că toată lumea a fugit din țară și în Moldova nu a mai rămas nimeni. De asemenea înțeleg și că lucrăm aici cu tehnica veche, pentru că nu am achiziționat mașini noi și ne facem treaba astfel.
Dar nu înțeleg de ce nu există nici un inginer în Primăria Chișinău. De ce nu există nici un inginer la Exdrupo și vreun om care să îi coordoneze pe cei care asfaltează și repară drumuri. Pentru că dacă ar exista nu s-ar întâmpla așa ceva.

Azi cineva a reparat o groapă pe o stradă din Chișinău. Iar la 3 ore după asta, groapa a revenit. De parcă ar fi o luptă a muncitorilor cu gropile și e care pe care, cine câștigă și cine nu.

Înțeleg și faptul că nu s-a dus nimeni la facultatea de drumuri și poduri și din cauza asta nu sunt drumuri în Moldova.

Dar o facultate de drumuri și poduri, cu o concurență foarte mare pe numărul de locuri este fix la București. Nu e departe și nici nu e scump. În atâta timp nu a vrut nimeni să învețe cum se face un drum și cum se asfaltează?

Comentarii