ieuropa

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

să zicem că nu a fost nimic, nu merge. a fost… ceva, însă așa și nu pot decide cum s-a numit evenimentul de astăzi.

să fi fost Adunare Națională, arăta altfel; poate concert? însă de ce interpreții de pe scenă, atât cât a fost lume, nu au cântat. a fost moldovenism. da, moldovenism a fost azi în PMAN.

cică noi vrem la Europa. serios? s-a văzut? priviți toate posturile TV care au relatat despre strângerea de oameni din Piață, sigur nu vrem în Europa, odată ce am tăcut morțiș la tentativele unor oameni bravi de a scanda ceva.

liderii, sau cel puțin așa-zișii lideri politic ai „arenei politice” din Moldova au ieșit în fața poporului deloc sinceri. că de, cum aș numi eu sinceritate un discurs nepregătit moral, emoțional și oratoric, citit de pe o foaie. până și reprezentanții societății civile, dacă există și ea, au stat cu foițele în față.

au ieșit oameni care nu meritau aplauze, meritau să fie alături de cei din Piață, jos, în public și în mână cu un steag. nimeni nu a scandat nimic, nimeni nu a strigat ceva clar, vorbitorii de la microfon s-au bâlbâit tocmai în momentul când spuneau slogane.

dacă vă interesează ce e scris mai departe în postarea asta, click!

Comentarii