Hai să facem sală polivalentă la Chișinău

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Dacă vă uitați la București, acolo e o sală polivalentă care trebuia să fie demolată de câțiva ani. Cam la fel și la Chișinău cu cealaltă sală polivalentă a orașului: Manej.

Dacă ne uităm la Cluj, acolo este cea mai modernă sală polivalentă din România. Acolo se întâmplă unele din cele mai importante competiții sportive de interior, de la campionate europene de baschet și de handbal la concerte și spectacole care strâng în sala aia polivalentă.
Are și un parch lângă și este unul din principalele puncte de atracție ale orașului Cluj-Napoca.

La Chișinău nu e nicio sală polivalentă. Din ce am văzut la televizor, Manej e un fel de sală de sport, mai mare. Și atunci de ce să nu facem una.

De ce sa nu aducem oameni la Chișinău, de ce să nu facem concerte și spectacole de sport, ca să aducem oameni în orașul ăsta.
De ce să nu spălăm orașul?

În poză e un primar, al unui oraș mic din România – Cluj-Napoca – în timp ce își face selfie cu soția sa, în fața sălii polivalente, în timpul unui festival de muzică care a adus anul trecut 30 de milioane de euro încasări municipalității pentru 4 zile.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii