Ha-ha-ha!!! Chirtoacă va demola anexele primăriei…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Citesc şi mă uimesc… ups, crucesc!

Ca să vezi, primarul Chirtoacă se întoarce în timp, tocmai la începuturi. Mă rog, e vorba de restaurarea edificiului primăriei şi aducerea acesteia la varianta gândită de Bernardazzi.

Şi parcă-parcă, până aici e totul bine, chiar extraordinar aş spune. Însă, vezi Doamne, când mă uit în jurul primăriei şi în întregul Chişinău, văd totul de-a-ndoaselea. Nici pe departe restaurări sau demolări de anexe. Dimpotrivă!

Ah da, ca un apropo, cică Chirtoacă e deranjat, în primul rând, de anexele construite în jurul edificiului, anexe care vor fi demolate cât mai urgent.

Dar, cum spuneam mai sus, capitala asta a noastră e sufocată de anexe, aşa că tare mă îndoiesc de decizia (visul) primarului, care, printre altele, speră la un al treilea mandat. Căci dă, promisunea respectivă va avea finalizare abia prin 2017.

Aşa că, oameni buni, dacă doriţi o primărie fără anexe, votaţi-l la anul pe Chirtoacă.

Altminteri, ne vom pricopsi cu o primărie ca-n imaginea de mai sus…

 

P.S. Peştele de la cap se strică, dar poate că şi de la cap se repară. Aşa că, mai ştii, după demolarea anexelor primăriei, se va continua şi cu demolarea celorlalte anexe. Din toată capitala… Din toată ţara…

Offf, greu de crezut…

Imagine: timpul.md

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole