FOTO! Marșul pașnic al comuniștilor de 9 Mai!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Evenimentul 9 mai – dilemă: în timp ce unii serbează victoria asupra fascismului și comemorează victimele celui de-al II-lea Război Mondial, alții sărbătoresc Ziua Europei, care semnifică unirea cetățenilor și a popoarelor de pe continentul Europa.

 
Opțiunea majorității cetățenilor Republicii Moldova fiind integrarea europeană, iar deviza Uniunii Europene nu e alta decât: ”Unitate prin diversitate”. Fiecare are dreptul să petreacă o cutare zi așa cum poftește, singura restricție fiind legea și… limitele bunului simț.

 
În PMAN, vedem persoanele ce au nostalgia trecutului, la evenimentul organizat de către Partidul Comuniștilor, sărbătorind victoria asupra fascismului și comemorând victimele celui de-al II-lea Război Mondial.

5

6

 

1

2

3
Personal, nu văd nici o problemă în asta, atâta timp cât serbează pașnic și, în primul rând,  pe fețele oamenilor este schițat zâmbetul, ochii oamenilor trădează starea de beatitudine, fără provocații și fără situații ieșite din comun.

 
Anume astfel doresc să văd Republica Moldova și, fiind optimist, sunt sigur că ziua de mâine va fi cea în care și persoanele își amintesc de ziua de ieri cu multă nostalgie se vor reorienta și vor conștientiza că viața în care îți proiectezi, până în cele mai mici detalii, ziua de mâine este mult mai plină de sens și mai eficientă.

Comentarii