Firicei de busuioc vs Ograda Chișinăului

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De mai mult timp apare pe ,,cîmpia Chișinăului,, cîte un ,,firicel de busuioc,, care strigă în gura mare ca-și va depunde candidatura la funcția de ,,Plugar General al Lanului Chișinău,,.

Au  apărut deja circa 10-12 potențiali primari ai municipiului, care în ultimele  2 luni tot încearcă să facă zarvă și să atragă atenția opiniei publice asupra sa.  Caracteristic pentru toți este acel fapt, că  ,,firiceii,, nu s-au auzit pe parcursul a 4 ani și au stat bine-mersi în vizuinele sale, fără a scoate vreun cuvînt. Brusc, aceștia au ieșit  să apere drepturile cetățenilor, să participe la acțiuni de caritate, să iasă la proteste.

Cel mai interesant este acel fapt, că oamenii se lasă manipulați de toate aceste figurine și îi votează la alegeri.

Strict la subiect, apare întrebarea: Cine din acești ,,virtuali,, candidați a făcut ceva pentru municipiu pe parcursul  a mai multor ani?!

Dacă facem o analiză înțelegem că defapt – NIMENI.

Măcar să fie ieșit la proteste, vis-a-vis de anumite măsuri distructive promovate APL. Nu a fost nimic. Acum, însă, vedem că încep să-și creeze imaginea unor sfinți, numai buni de pus la icoane …

Mesajul meu pentru ,,Cacioșii,, care încearcă să-și asume rolul de primar – ,,UGAMANIȚI-VĂ SĂ SĂRIȚI CU SAPA LA VERTOLEOATE. NU VII RUȘINE CÎT FRAERIȚI OAMENII?!?!?! ,,

Mesajul meu pentru locuitorii Chișinăului: Oameni buni, încerc să ajung la conștiința voastră: ,, NU VĂ LĂSAȚI MANIPULAȚI ! NU VĂ LĂSAȚI DUȘI DE NAS ! FACEȚI O ALEGERE CORECTĂ LA ALEGERILE LOCALE ! Nu uitați, încă 4 ani Chișinăul n-o să reziste!.

P.s. Al vostru,  Maxim Victorovici Braila. 

Comentarii

Maxim Braila

Maxim Braila

Student la facultatea de Drept USM , anul III. Din adolescenţă am participat la diverse proiecte, care au contribuit substanţial la formarea mea. Îmi plac provocările, şi mereu sunt gata să trec peste ele. În timpul liber îmi place să călătoresc prin...

Ultimele articole