Dezinformare: Rusia nu va trimite elicoptere militare în Transnistria!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Rusia nu va trimite elicoptere militare în Transnistria deoarece acest lucru nu se poate face fără acordul partenerilor europeni. 

Această informaţie face parte din clasicele manevre de dezinformare utilizate de către Tiraspol pentru a mai atrage atenţie opiniei publice moldovene  asupra teritoriului ocupat.

Elicopterele nu zboară 600 de km peste Ucraina şi nu ar putea fi aduse decât cu ajutorul unor avioane speciale de transport, dar care nu au unde ateriza la Tiraspol. Cea mai apropiată bază militară ar fi la Kogălniceanu dar nu cred că România este interesată de o astfel de asistenţă.

Rusia nu poate aduce astfel de echipamente decât prin Ucraina, ori aceasta nu este dispusă să facă  de concesii către Rusia, cu atât mai mult că i-ar atrage probleme în apropierea de Europa.

 

 

 
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole