Deputat român: Uniunea Europeană va boicota Olimpiada de iarnă din Rusia dacă se mai fac presiuni pe Republica Moldova

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

O posibilă reacție ce ar putea fi susținută de către Uniunea Europeană, pentru a determina Rusia să renunțe la presiunile pe care le exercită asupra Republicii Moldova, a fost amintită de către parlamentarul român Eugen Tomac.

Acesta a afirmat că amenințările venite din partea Rusiei cu privire la livrările de gaze sau stoparea importurilor din Republica Moldova  nu pot să mai continue.

„În cazul în care Rusia va şantaja în continuare Republica Moldova, eu sunt convins că Uniunea Europeană va răspunde foarte dur şi nu cred că Moscova are nevoie de un boicot din partea UE: să nu uităm că în februarie Rusia găzduieşte Jocurile Olimpice de iarnă. Ce-ar fi dacă statele europene ar spune că nu mai participă la această olimpiadă?” a declarat parlamentarul român pentru România Liberă.

 
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole