De pe 1 ianuarie 2014, românii basarabeni pot munci la liber în toate țările Europene

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Moldovean, deci român. Este o problemă de opțiune personală în a decide dacă vrei sau nu să o duci mai bine. Este dreptul tău moștenit de la bunei.

Aproape 400 000 de basarabeni și-au luat deja cetățenia română. Alții o vor lua în perioada imediat următoare iar dacă populația este de acord atunci putem vorbi și de abordare în grup.

Cu toții vor putea începând din 2014 să muncească în orice țară din Europa, adică inclusiv cele mai bogate: Germania, Franța, Olanda.

LISTA cuprinde şi ţările cu cele mai mari salarii minime din UE – Luxemburg, Belgia şi Olanda.

Franţa a extins recent accesul românilor pe piaţa forţei de muncă de la 150 de meserii la 291 de meserii, în sectoare în care angajatorii întâmpină dificultăţi în recrutarea de personal. De la 1 ianuarie, accesul românilor va fi nelimitat.

Anul acesta este ultimul an în care se mai pot menține restricțiile pentru români.

Numai vești bune dinspre Vest.
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole