CHIRTOACĂ ȘI „AGENDA SECOLELOR 21, 22, 23, etc.”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

DORIN CHIRTOACĂ ”SE PREGĂTEȘTE DE UN NOU RAPORT ANUAL DE ACTIVITATE. SĂPTĂMÂNA VIITOARE, PRIMARUL GENERAL AL MUNICIPIULUI CHIȘINĂU URMEAZĂ SĂ FACĂ CEL DE-AL OPTULEA BILANȚ DIN CELE DOUĂ MANDATE ÎN FRUNTEA CAPITALEI. EDILUL A CERUT SUBALTERNILOR SĂ PREGĂTEASCĂ RAPOARTE PE FIECARE SUBDIVIZIUNE ȘI SĂ PRIORITIZEZE OBIECTIVE PENTRU SECOLUL 21”.

Înțelegem că de data acesta zelosul primar al capitalei nu intenționează doar să treacă în revistă ”marile sale realizări” timp de aproape două mandate, ci să ne pună în față o listă a planurilor sale ”mărețe” despre cum trebuie să arate Chișinăul peste secole?!

Cică trebuie să  ne imaginăm că vom avea  șosea de centură, rețele de apă și canalizare în oraș și suburbii, infrastructură rutieră reabilitată, poduri și intersecții în două nivele, transport public bine pus la punct, la nivel de Republică conexiuni peautostradă cu capitalele din est și din vest, stații și uzină de prelucrare a gunoiului, blocuri reabilitate termic, școli și grădinițe renovate, parcuri industriale, zone pietonale, etc.?!

Cu alte cuvinte, subalternii primarului trebuie până mâine să deseneze un paradis coborât pe meleagurile  moldave…

Păcat că nimeni dintre cei care vor veni să asculte povestea ”paradisului”, planificat de Chirtoacă, nu are nici cea mai mică șansă să ajungă să-l vadă. Nici chiar primarul, dacă nu cumva are vreun remediu care să-i asigure mandatul de primar pentru încă câteva veacuri.

Ar fi de râs, dacă nu ar fi atât de tristă această situație, pentru că, deocamdată, primarul ne-a ”fericit” doar cu străzi pline de gropi și gunoaie,  blocuri locative care stau să cadă peste capetele oamenilor, mizerie și ruine în tot orașul și TARIFE EXORBITANTE…

Comentarii