Cât de frumos este Chișinăul și parcă nimănui nu îi pasă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Orașul ăsta are o magie anune. Are un ceva magic care te ține și care te vrăjește aici de când apar primele frunze din copaci până când iarna îngheață totul în jurul ei. Aici e o comuniune interesantă între natură și om, între pădure și civilizație.
Și totuși nimeni nu are grijă de oraș. De la poluările cu amoniac din zona de vest, la mirosul greu de la groapa de gunoi, de la gropile din asfalt, la calitatea apei sau lipsa iluminatului public. Parcă oamenii care sunt în orașul ăsta nu ar locui aici și ar aștepta ca alții să facă toate astea pentru ei.

O sa fac această paralelă cu evenimentele de ieri. În tot acel eveniment de ieri, s-a vorbit pe ceas, despre oraș fix două minute. Fix două minute s-a vorbit despre problemele din oraș și acelea foarte punctuale și efemere. Oh wait, Năstase a vorbit de problemele de pe strada 31 august. Pai el are sediul partidului acolo. De asta 🙂 haha. Râd. Hai, măcar strada aia să o facă.

 

Lasă, până atunci să ne bucurăm și să ne uităm la cât de frumos e orașul ăsta și cum ne batem joc de el.

Comentarii