cărări lungi și largi

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

plimbare prin Chișinăul vechi. vechi, în urmă cu 20 de ani. străzi vii, copaci, cărări lungi și largi, coșuri de gunoi simple, poate nu lângă fiecare bancă din parc. da, aer comunist, dar arăta bine, nu?

nu l-am prins eu, că-s mic. acum 20 de ani m-am născut, nu știu eu din astea. mama știe, tata la fel.

merg acum prin Chișinău, aici un gard din țiglă pus, se construiește o stikleașcă, trebuie de ocolit și de mers prin glod. bănci în parc, iar prin părți 2 coșuri de gunoi, ca să nu-ți miști bucile când crapi răsărită. autoritățile se gândesc la cum să ne împuțim noi mai bine când stăm pe bancă în parc.

Ismail, aproape de stația de sus, un magazin de 4 etaje construit în fața altui magazin de un etaj. distanța dintre ele, juma de metru. de menționat că magazinul cu un etaj stă anexat de un bloc cu 9.

intersecțiile mari, cum ar fi Moscova cu Russo, Dacia cu Decebal și Traian, erau intersecții pe unde puteai mergea ca tot mul pe picioare. acum nu, Mecdonaldsuri, PAN-COM-uri, butci și tot soiul de rahaturi comerciale.

Chirtoacă e vinovat? nu doar el e. să n-o mai facă pe victima. de când e primar, tot mai multe construcții ilegale. că n-a decis Urechean viitorul capitalei.

ce ziceți, mai stăm aici mult?

Comentarii