Campania „Jucăriile vor să meargă la grădiniţă!”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 

Azi, 28 decembrie 2013, la ora 12.00, va avea loc o conferinţă de presă (cu fourchette – gastronomie italiană), în cadrul căreia vom da startul Campaniei „Jucăriile vor să meargă la grădiniţă!” şi vom transmite prima donaţie de jucării din Italia către o grădiniţă din Moldova.

644699_513604492036919_417503198_n

 

 

Toti reprezentantii mass media din R. Moldova sunt aşteptaţi la Restaurantul “Mediterraneo”, str.V. Alecsandri 139/3, Chişinău.

 

Despre Campania „Jucăriile vor să meargă la grădiniţă!”

Celebrul cuplu din Italia, Valeria MARINI şi soţul său, cunoscutul om de afaceri Giovanni COTTONE, în parteneriat cu portalul pentru femei www.thewoman.md şi sub patronajul Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei lansează Campania „Jucăriile vor să meargă la grădiniţă!”.

 

Pentru că grădiniţa este sau trebuie să fie un loc magic, plin de jucării, poveşti, litere, cifre şi foarte mulţi prieteni, prin intermediul Campaniei „Jucăriile vor să meargă la grădiniţă!” se doreşte dotarea cu jucării a grădiniţelor, în special din mediul rural, unde nu toţi cei mici au parte de jucării noi şi diversificate.

Astfel, un camion plin cu jucării a pornit deja din Italia către Moldova şi vor merge în peste 30 de grădiniţe din ţară.

 

Campania se va desfăşura începând cu 28 decembrie 2013 şi pe tot parcursul lunii ianuarie 2014.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii