Bătaia în trafic, obiceiul prost pe care îl vom vedea tot mai des

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Bătaia din trafic va deveni un lucru obișnuit în orașul acesta care deja este sufocat de mașini. Și asta pentru că oamenii trăiesc mai bine și își cumpără mașini. Acum mașinile sunt unica modalitate de deplasare, atât timp cât transportul public mai are foarte mult până să devină o alternativă.

În schimb încă sunt aici două tipuri de șoferi, pe care îi vedeți pe străzi. Cei care au făcut școala pe stil vechi, care stau blocați în trafic și creeaza incomodități (așa cum vedem în Rusia) și ceilalți șoferi care fac spume, la propriu.

Iar aceștia din urmă cu greu vor înțelege că în trafic confortul automobilului este cel care te calmează în trafic și că străzile de aici nu vor fi schimbate prea curând pentru a face față numărului de mașini. Și drept urmare apare așa ceva.

Acum nu poți găsi un vinovat între cei doi. Vina o poartă strada că nu are marcaje. Vina o poarta șoferul mașinii roșii că nu știe cum să conducă, dar și cel cu Duster care nu știe la ce se folosește volanul mașinii. Volanul se învârte.

Dar mai ales amândoi sunt vinovați că s-au dat jos. Sunt mai frumoase înjurăturile din spatele geamului și a ușii închise. Pentru că dacă celalalt șofer îți face ceva la mașină, asta este deja infracțiune.

Comentarii