Atenţie:România, statul de drept în care Timpul nu iartă Fărădelegile-aluzie la Voronin, Şevciuck şi alţii

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

O ştire destul de proaspătă: Azi dimineaţă teroristul Omar Hayssam, care a răpit acum câţiva ani trei ziarişti români, a fost adus în România pentru a-şi ispăşi pedeapsa în urma unei operaţiuni speciale a serviciilor e securitate române.  Preşedintele român Nu a confirmat o acţiune neautorizată asupra unui stat străin(nimeni nu l-a întrebat asta).

Adrian Năstase, fostul prim-ministru al României, a fost închis pentru fărădelegile din perioada în care a fost prim-ministru.

Gigi Becali, unul din cei mai influenţi oameni de afaceri din România, se află în  închisoare pentru fărădelegi comise acum 10 ani.

Sorin Ovidiu Vântu, unul din cei mai titraţi „infractori” români şi unul din cei mai puternici oameni de media din România, a fost dus după gratii pentru evenimente petrecute acum câţiva ani .

Relu Fenechiu, ministru al transporturilor până acum câteva zile, a primit 5 ani de închisoare pentru fărădelegi făcute acum vreo 10 ani.

În fiecare zi în România au loc arestări ale celor care prin atitudinea lor pun în pericol statul de drept, adică acel stat în care justiţia funcţionează. Nimeni important nu a scăpat prin presiuni iar justiţia a devenit în România cu adevărat oarbă.

Oare vrem să locuim într-o ţară în care cei care nu respectă legea Nu vor scăpa nepedepsiţi? Oare vrem o ţară în care tuturor le este frică de lege şi nimeni nu poate scăpa prin presiune? 

Eu spun că Da, cu toţii vrem într-o România funcţională şi care este pe zi ce trece mai bună şi mai puternică.

Şi să continuăm în discursul de astăzi al preşedintelui României: Atenţie, Nu pot Confirma Unirea inevitabilă dintre cele două state Româneşti.

Recomand tuturor din RM să ia atenţie la ce se întâmplă în România deoarece timpul nu iartă.

 
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole