Aşa conduce cel mai SEXY Primar din Republică!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Bine v-am găsit, stimați cititori! După cum am promis, nu mă opresc din scris, fiindcă doresc să schimb spre BINE lucrurile în Chșinău, îmi doresc o capitală ”Europeană”, la noi acasă.

Deja cinci ierni la rînd, mă tot bucur de ploaie, cînd afară ninge. Deosebit fenomen al naturii, nu ai ce spune, îi mulțumesc magicianului Dorin. Nu degeaba cineva l-a comparat cu Harry Potter,  după care, din nefericire, Harry l-a înzestrat cu calități magice.

Ce se întîmplă cu ”ЖЭК”-ul din Chișinău? – Ori doar eu am impresia că el nu există?! – Magia lui Dorin funcționează!

Am avut ocazia să colind mai multe blocuri locative din oraș, și nu mi-a fost mare mirarea să văd că, aproape în toate, există cîte o scară de bloc în care acoperișul curge și, încetișor, se extinde și în apartamentele locatarilor.

Bunicuțele se plîng că, de nenumărate ori, au mers la ”ЖЭК”, însă, doar promisiuni, nimic nu se mișcă din loc. Au și ele grijile lor, poate niște banchete în ogradă, poate niște terenuri de joacă în curțile blocurilor, măcar ceva.

Nu știu cum de l-a inspirat muza în așa mod deosebit pe renumitul interpret, dar la primărie e ”RASLABON” și la majoritatea li-i ”P.O.H.U.I”.

Pînă nu aparea o pisică adevărată la primărie, șoarecii o să danseze nu doar pe masă, ci și prin cămară și dulapuri și pe unde li se va părea lor că e mai comod.

Am răgușit, după atîta strigăt, am obosit de tăcere.
E timpul să primiți ”bomboane-motivante” din partea societății, așa, ca la copiii mici, care sunt răsplătiți cu dulciuri, după ce fac un lucru bun, ori înainte să-l facă.

Asta e, avem în fruntea Primăriei un ”copil mare ”, care dorește dulciuri!

Comentarii