Epic! Andrei Năstase anunță că Andrei Năstase este candidat pentru funcția de Primar al Chișinăului

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
platforma da, andrei nastase, primaria chisinau, alegeri locale anticipate 2016

sursă foto: privesc.eu

După ce a vrut să fie președinte, Andrei Năstase vrea acum să fie și primar! Deși Comisia Electorală Centrală (CEC) încă nu a anunțat data alegerilor locale anticipate în Chișinău, asta mai puțin contează pentru Platforma DA. Ei au anunțat azi glorios că au desemnat deja candidatul lor pretendent la funcția de Primar al Capitalei. După mine acțiunea lui Năstase ar fi comparabilă cu situația cum ți-ai cumpăra un bilet de avion fără să știi când va fi programat zborul.

Mai mult decât atât, Platforma DA cere disperat ajutorul PAS. Ce înseamnă asta? Înseamnă că Năstase o impune acum pe Maia Sandu să nu participe la aceste alegeri locale, adică o obligă intrinsec să-l susțină pe candidatul PPDA. În caz contrar, cele două „partide prietene” ar intra în campanie cu doi candidați și inevitabil vor trebui să lupte între ele. Și ce ar mai rămâne atunci din faimoasa alianță de opoziție PAS-DA?!

N-ar fi fost firesc ca Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate să iasă împreună pentru a anunța un candidat unic?, tot așa cum au procedat în cazul alegerilor prezidențiale din 2016?… Dar nu au făcut-o! În concluzia autorului, Maia Sandu i-a întors spatele lui Năstase, iar acesta din urmă s-a văzut nevoit să intre în lupta electorală pe cont propriu. A luat această decizie pentru că nu mai are ce pierde! Platforma DA nu-și permite să mai cedeze încă odată în favoarea PAS, or asta i-ar costa prea scump.

PS. Vorba poetului – alianța a murit, trăiască alianța!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii