Aducem Basarabia Acasă prin muzică, TVR și maestrul Botgros

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Aducem Basarabia Acasă – proiect care se poate face și prin muzică, marele artist Nicolae Botgros fiind un susținător al campaniei.

De asemenea felicitări Televiziunii Naționale din România dar și radioului public care în mod constant au oferit suport pentru activitățile care pot Aduce Basarabia Acasă și demarate de către Acțiunea 2012.

Atitudinea tuturor instituțiilor statului român, pornind de la cele locale și până la cele centrale, precum și comportamentul clasei politice și a societății civile arată o conlucrare și un consens fără de precedent privind dorința realizării unui viitor comun românesc într-un cadru european dar cu o singură entitate statală.

Dragi frați, mai e puțin!!!

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole