Participanţii la manifestarea din 28 iunie 2012 de la Străşeni au aderat la Consiliul Unirii

Participanţii la manifestarea din 28 iunie 2012 de la Străşeni au aderat la Consiliul Unirii şi a au cerut Curţii Constituţionale să-şi revizuiască hotărîrea de anulare a decretului prezidenţial privind ocupaţia sovietică semnat de ex-preşedintele M.Ghimpu.

Din partea CU au participat la manifestarea de la Străşeni Vitalia Pavlicenco şi Ştefan Maimescu, copreşedinţi ai CU.

Vitalia Pavlicenco

Vitalia Pavlicenco

Preşedintele PNL. Născută la 29 octombrie 1953, Grinăuţi-Bălţi, Republica Moldova Contacte: 069111682, 069119118, tel.german – +491605702646 Distincţii: Ordinul Naţional al Romaniei „Pentru Merit” în grad de Comandor Starea civilă: căsător...

Ultimele articole

18 Comentarii


 1. Ovidiu

  @IRA: “Armata a XIV-a de pacificatori oricand poate “elibera” de ciuma neofascista. Va fi cineva contra?”
  Fireste, fascistii…
 2. otto

  @Alexandru Filimon:Au început a lătra patrupezii… 3. IRA

  Mandriti-va voi cu asa neam de ROMANI, cu care ati mai vrea sa ne “unim” buzunarele si “cardurile”:”
  Patru romani, condamnati la inchisoare in Franta, dupa ce au furat cardul de credit al mamei ministrului de Interne
  de R.M. HotNews.ro, marţi, 26 iunie 2012.
  Patru cetateni romani care au furat cardul de credit al mamei ministrului francez de Interne, Manuel Valls, au fost condamnati luni seara, la Paris, la pedepse de inchisoare cu executare, scrie Le Parisien.
  In data de 14 mai, doamna Valls, in varsta de 68 de ani, isi facea cumparaturile intr-un magazin Monoprix din arondismentul 4. Ea nu a remarcat doua romance, in varsta de 20 si 25 de ani, care se uitau peste umarul ei in momentul in care introducea codul PIN. La putin timp dupa, Gabi-Ionel Petcu, 24 de ani, care le insotea pe cele doua tinere, baga discret mana in geanta batranei si ii fura cardul.
  Imediat, acestia au inceput sa retraga banii de pe card. In total, aproape 3.000 de euro. Cei patru tineri folosesc cardul si pentru inchirierea unor biciclete Velib’. Alertata de banca despre retragerile suspecte de bani, doamna Valls, chiar inaintea nominalizarii fiului sau la Palatul Beauvau, blocheaza cardul.
  Patru zile mai tarziu, paznicul unui mare magazin de imbracaminte din cartierul Opera este intrigat de comportamentul suspect al acelorasi patru romani: de aceasta data, ei erau interesati de o clienta olandeza care introducea codul PIN. Urmariti de politisti, cei patru sunt arestati in momentul in care tanara introducea cardul pe care tocmai il furase intr-un bancomat.
  In paralel, in primul furt, in care era implicata mama ministrului de Interne, politistii au verificat listele cu apeluri telefonice efectuate de pe telefoanele mobile in magazinele Monoprix si statiile Velib’, remarcand patru numere identice. In 19 mai, unul dintre numere apare ca fiind prezent in Palatul Justitiei, iar anchetatorii banuiesc ca proprietarul sau era arestat intr-un alt dosar. In fotografiile persoanelor aflate in arest in acea zi politistii ii identifica pe tinerii romani filmati de camerele de supraveghere din magazinul Monoprix.
  Cei patru au recunoscut ca au furat si utilizat cardul de credit al doamnei Valls, dar au negat, in ciuda evidentelor, al doilea furt. Gabi-Ionel Petcu, care mai fusese condamnat anterior pentru furt de sase ori, a primit o pedeapsa de 15 luni de inchisoare. Ceilalti trei romani au fost condamnati la un an de inchisoare, dintre care patru luni cu suspendare.”


 4. Vadim

  @NOUA DREAPTA din RM: @NOUA DREAPTA din RM: Ai intors tot cu picioarele indos…Esti dezinformat complect!Se vede ca esti inca mic si prost!Acee despre care ai scris inpotriva rominilor,faceau anume rusii!Mai imbla prin sate,cauta batrinii care au trait in timpul cela,au vazut tot cu ochii lor, in realitate!Atunci o sa intelegi adevarul,prin fapte!


 5. IRA

  @Alexandru Filimon: Italienii nu au nevoie de “rude sarace” ce se dau de la Roma, deaceea scriu “rumeni da Rumania”, ce n-au nimic cu Roma, cu “lingua ROMANA”, “historia Romana” etc. Poate suntei neamuri cu cei care vorbesc ROMANA si “limba ROMANI”? Noi nu suntem Romani ci Moldavi, Moldoveni din “molda” – “albia”,”matca” noastra -”model”,”etalon” neamului din Mold-dava (Moldavia) noastra de moldavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>