ordinul generalului Antonescu către armată

72 Comentarii


 1. Brander

  @vasile roibu: eu TRAIESC in vest de multi ani,

  Nu sunt deloc mirat . Deoarece vad ca scrie un rus/rusofil in carne si oase si un fariseu, care deplinge ca imperiul rus n-a ocupat toata Moldova , dar, vezi bine, fatzarnicul a ales sa traiasca nu in Rusia lui iubita, dar – in tarile occidentale. Ha, ha, ha, fariseule. Banda voastra de criminali ati calarit cat ati putut acest popor oropsit al Moldovei si i-ati supt seva, l-ati mintit ca veniti in apararea oamenilor de aceasi religie, dar ati fost si sunteti mai rai cu mult decat turcii otomani. Deoarece moldovenii stieau de turcii otomani c-as pagani si se aparau (turcii, n–au construit moschee, n-au turcizat Moldova, nu sunt turci in Moldova spre deosebire de rusi si genocidul practicat de imperial rus in Moldova) , si voi rusaraie ca sarpele v-ati incolocit si prin viclesug si tradatori ati ocupat, colonizat si rusificat acest pamint ce nu v-a apartinut niciodata.

  Zici ca traiesti in vest , eu asi preciza ca mai degraba existi acolo. Fiindca nu esti integrat in societate, iar ocupatia ta e sa stai toata ziua pe forum sluga la stapin, si sursa ta de existenta sunt sigur ca este finantata de Rusia. N-ai decat sa-ti versi veninul ca oamenii acum sunt informati si nu-ti va reusi sa-i minti, iar cei neinformati nici nu-ti prea citesc minciunile tale.


 2. vasile roibu

  @Brander: “Bre Vasile, eu am fost in state din vestul Europei unde am invatat si lucrat mai multi ani si stiu multe lucruri din interior cum s-ar zice”

  - :-D bre brander, eu TRAIESC in vest de multi ani, deci, cum s-ar zice nu imi zici tu mie cum e “in interior” :-)

  “Repulica Moldova trebuie sa faca eforturi mari ca sa intre in lumea civilizata a natiunilor europene (UE) fie prin integrare europeana directa ori prin intermediul Romaniei !!!”
  - daca in principiu nu am nimic immpotriva intrarii moldovei in UE pe cont propriu, in schimb ma opun ferm unirii cu rominia. Faptul ca tu propui asaa ceva, desi stii bine ce opinii are oporul moldovnesc, arata ca esti o sugativa ieftina la romini…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>