Efectele caniculei: cod portocaliu de delir

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

”Plahotniuc a folosit România, pentru a-i interzice lui Rogozin să ajungă la Chișinău, iar autoritățile de la București au căzut în capcana oligarhului; Declararea lui Rogozin persona non-grata a fost făcută în complicitate cu Moscova, cu scopul de a crea impresia că Plahotniuc este antirus; Plahotniuc se preface că se ceartă cu Dodon pe tema relațiilor cu Rusia, pentru a prosti electoratul și a-l face să creadă că nu există niciun binom PlahoDon”. Asta e cam tot ce a reușit să găsească opoziția noastră de stradă, după ce și-a răscolit nervos substanța cenușie.

E greu să te pronunți pe așa căldură, mai ales când clocotește ura, care crește temperatura. Proletari din toate țările, uniți-vă și dați-le o mână de ajutor! Măcar o frântură de idee, că s-au epuizat mesajele cu totul și nu va mai vrea nimeni să protesteze pe 17 septembrie, iar asta înseamnă că focul curului se va stinge și rămânem doar cu ”pamperșii”.

Gluma-i glumă, veți spune, dar treaba-i serioasă! Plahotniuc profită de vacanța din capul moldovenilor și vrea să mi(x)tuiască orice rezistență, cu scopul de a dezacorda țambalul. Dar fără țambal, nu mai avem ce face cu batista și vom ajunge să ștergem mucii românilor cu ea, vorba indezirabilului Rogozin.

Pericolul e mai mult decât real, deoarece Dodon se roagă acum pe Muntele Athos, iar acolo, se știe, puterea rugăciunii e mult mai mare. Iar felul cum stătea în Scaunul Împărătesc demonstrează fără de tăgadă că el s-a înțeles cu Plahotniuc să rămână țar peste moldovenii din cel puțin jumătate din circumscripțiile uninominale. Și chiar dacă își rupe un deget, nu-i bai, își va găsi sute de mii cu care să-l înlocuiască, mai ales că stataliștii patrioți stau în poziția ”gata”. Da’ la urma urmei, nici nu-i trebuie degete, în condițiile în care Rusia și România sunt la degetul mic al lui Plahotniuc, prietenul lui proeuropean.

Să ne concentrăm, prieteni, timpul lucrează împotriva noastră, iar noi, dacă n-ați uitat, suntem poporul. Plahotniuc l-a fugărit pe Rogozin ca să ne păcălească și să nu ne mai cerem țara înapoi. Dar fără țară nu mai avem unde pune țambalul, da’ fără țambal…

Huuu, e tare cald! Poate în septembrie se va mai răcori…

Comentarii