10 adevăruri referitor la adevărul despre 7 aprilie

 • Adevărul despre 7 aprilie chiar există: stătea închis într-un seif dintr-o bancă din Chişinău, însă a fost furat în timpul unui atac “raidăr”
 • Distrugerea Parlamentului şi Preşedinţiei a fost o micuţă greşeală publicitară. Pur şi simplu, tinerii au crezut că s-au anunţat noi reduceri la televizoare, iar magazinul Bomba şi-a schimbat sediul.
 • Baghirov nu a fost reţinut niciodată. Pozele cu rusul la puşcărie, pe care le-aţi văzut, erau din timpul filmării unui nou documentar despre adevărul zilei de 7 aprilie şi au fost trase în căminul ULIM.
 • Natalia Morari este cea care stă în spatele evenimentelor din 7 aprilie. Doar că la Chişinău se consideră greşit că ar fi spion FSB (KGB pentru americani). De fapt, este bărbat, spion CIA (ŢăRăUuu pentru moldoveni) care a suferit o operaţie plastică şi a fost trimis/trimisă de americani să scoată Moldova de sub influenţă rusească. Potrivit Unimedia, numele adevărat al Nataliei Morari începe cu “Ch” şi se termină cu “uck Norris”.
 • Filat este supărat pe ziua de 7 aprilie. A pierdut un milion de euro pentru că TIR-urile sale cu ţigări au stat de pe 6 aprilie până pe 20 aprilie la vamă până Voronin a deschis din nou graniţa.
 • Iurie Roşca a depus o plângere la Procuratură şi susţine că în învălmăşeala zilei de 7 aprilie Mark Tkaciuk i-ar fi furat barba şi nu i-o dă înapoi.
 • Mihai Ghimpu a intenţionat să intre cu tancul în PMAN, însă benzinăriile sale nu aveau motorină pentru astfel de vehicule.
 • Întrebat cu perspicacitate şi cu gravitate maximă în timpul unui offline de către bloggerul personal unde a fost în timpul revoluţiei twitter, Plahotniuc, pus în încurcătură, a spus că era la muncă, la Teatrul “Guguţă”, unde ocupa pe atunci funcţia de păpuşar-şef.
 • Supărat că liceenii din Chişinău i-au zgârâiat maşina cu televizoarele furate din Parlament, ministrul Şleahtiţchi a promis să se răzbune la BAC şi a jurat să le pună camere de filmat ca să nu poată copia.
 • Directorul Moldova 1 susţine că a pregătit deja un film pe care să-l pună pe post în cazul unei noi revoluţii. Nu va fi vorba de înmulţirea hipopotamilor ca data trecută, ci de un documentar filmat de Natalia Morari şi Baghirov într-o grădină zoologică din Bruxelles. În film vom afla cum au învăţat maimuţele de acolo să fumeze şi cum dau la barter bananele pe care le primesc de mâncare pe ţigări de contrabandă. 

(mai multe pe cojocari.ro)

5 Comentarii


 1. ion

  Al 11-lea adevar gol-golut il veti gasi pe paginile prfsei nationaliste din Romania din 2009, mai ales, “Ziua Veche”. agentia “Romanian Global Newsa” care au anuntat atucni INCEPUTUL “REVOLUTIEI ROMANE” LA CHISINAU, pe care unii si azi asteapta sa fie distruse definitiv nu numai cladirile unor Institutii deSta ale R.Moldova, dar sa fie paralizate, nefunctionale, distruse si insasi institutiile ce apara Independenta Nationala si Suveranitatea Statala a Statului R.Moldova, “revolutia romana” sa biruie pretutindeni demontand pana in temelie Statul R.Moldova si proclamand in mod CAPITULANT trecerea teritoriului sau ij calitate de judete sub jurisdictia Romaniei asa ca Republica Democratica Moldoveneasca in 1918. Asta se va chema “unire”. In numele “unirii” moldovenii trebuie sa accepte sa nu mai existe in lume numele identitar de “moldoveni” si “limba moldoveneasca”, “poporul moldovenesc” si accepte benevol sa fie “ocupati” IDENTITAR si nu numai de catre ROMANI (“baciul muntean si cel ungurean”), sa existe numai cu numele de “romani” asa cum dacii au fost impusi sa se dezica de numele lor de “daci” si “Dacia” si au vietuit ocupati sub numele cuceritorilor, dusmanilor lor imperiali, calailor si cotropitorilor ROMANI de la Roma. In numele “unirii” sa nu mai participam DIRECT ca tara la Eurovison, la campionate si olimpiade sportive, sa nu primim investitii, credite, fonduri DIRECT din Europa si lume, ci numai prin Bucuresti, sa nu avem legiile si bugetul nostru, ci sa ne decida Bucurestiul cati bani sa cheltuim, cate impozite sa ramana pe loc centrului judetean Chisinau etc. “Revolutia Romana” nu s-a terminat – unii cer ca Parlamentul la fel ca “Sfatul Tarii” sa procl;lame cat mai curand “Actul Unirii” “pe veci”, uitand ca daca Rusia mai face odata din deget Romaniei ca la 28 iunie 1940 – teritoriul si populatia de la Est de Prut va fi abandonata fara aparare, tradata fara nicio raspundere – la fel ca in 1940 si vinovati sunt rusii ca nu sunt tot atat de puternici ca romanii sau mai slabi si deaceea Romania nu poate cu ei sa se lupte la egal pentru a apara Basarabia sau Bucovina. 2. Cântaretul Durlestean

  youtube:
  1.
  Balti, septembrie 2010
  PRO TV: Români batuti de rusi in Republica Moldova !
  România ar trebui sa ieie atitudine !
  www youtube com watch?v=8So87RxyPNg&feature=related
  2.
  Chisinau, august 2011:
  Calcat in picioare pt. ca vorbeste in româna /partea1/
  / la Universitatea Slavona /
  www youtube com watch?v=3bolSwljLlc&feature=related


 3. Nastica Nastase

  RM = republica mafiei.
  De asta cei de pe Marele Vârf al puterii
  se tem de Re-Unirea noastra cu România,
  ca dracul de tamâie !
  Caci, atunci vor trebui sa se conformeze standardelor juridice si foarte stricte democratice europene
  si vor fi toti judecati pentru hotii si coruptie !


 4. vlad

  Bravo!!!! Asta e scenariu !!! Dar nu suntem prosti ca sa credem in el!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>